EDK logo eng 1 1024x239

+30 6941553423

Περίθαλψη ασθενών
Ολοκληρωμένες Ιατρικές Υπηρεσίες

Υψηλού επιπέδου, σε λογικές τιμές

Η Iassis Medical είναι κορυφαίος πάροχος υγειονομικής περίθαλψης στη Ζάκυνθο, προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα ιατρικών υπηρεσιών σε ασθενείς που έχουν ανάγκη. Με μια ομάδα άρτια εκπαιδευμένων και έμπειρων ιατρών και νοσηλευτών, η Iassis Medical είναι αφοσιωμένη στην παροχή άμεσης, ποιοτικής φροντίδας σε κάθε ασθενή που μας επισκέπτεται.

Κλινικές "μίας στάσης" για όλες τις ιατρικές σας ανάγκες

Η Iassis Medical είναι περήφανη για την προσφορά προηγμένων ιατρικών θεραπειών που καλύπτουν τις προσωπικές σας ανάγκες. Η ομάδα μας αποτελείται από ειδικούς υψηλής ειδίκευσης, συμπεριλαμβανομένων πιστοποιημένων γιατρών, χειρουργών και νοσηλευτών, οι οποίοι διαθέτουν μεγάλη εμπειρία στους αντίστοιχους τομείς. Από περίπλοκες χειρουργικές επεμβάσεις έως θεραπείες αιχμής, αξιοποιούμε τις τελευταίες εξελίξεις στην ιατρική επιστήμη για να σας παρέχουμε αποτελεσματικές και αποδοτικές λύσεις.

Βιώστε ορθοπεδική φροντίδα που θέτει νέα πρότυπα αριστείας. Στην Iassis Medical, το Ορθοπαιδικό Τμήμα στελεχώνεται από διακεκριμένους και άρτια καταρτισμένους ορθοπεδικούς χειρουργούς, καθώς και έμπειρο νοσηλευτικό και βοηθητικό ιατρικό προσωπικό. Είμαστε αφοσιωμένοι στην παροχή κορυφαίων ορθοπεδικών υπηρεσιών που δίνουν προτεραιότητα στην κινητικότητα και την ευεξία σας.

Ολοκληρωμένη Προσέγγιση στην Ορθοπαιδική Φροντίδα

Η ομάδα ορθοπεδικών χειρουργών μας φέρει βαθιά γνώση και τεχνογνωσία σε κάθε περίπτωση που χειρίζεται. Με πολυετή εμπειρία, διαθέτει βαθιά κατανόηση των μυοσκελετικών παθήσεων και των τεχνικών ορθοπεδικής χειρουργικής. Από τις αντικαταστάσεις αρθρώσεων και τις χειρουργικές επεμβάσεις σπονδυλικής στήλης μέχρι την αθλητική ιατρική και τη φροντίδα τραυμάτων, οι ειδικοί ορθοπεδικοί μας είναι εξοπλισμένοι για να ανταποκριθούν σε ένα ευρύ φάσμα ορθοπεδικών αναγκών.

Πιστεύουμε στην υιοθέτηση μιας ολοκληρωμένης προσέγγισης στην ορθοπεδική φροντίδα, εστιάζοντας όχι μόνο στη θεραπεία της πάθησης αλλά και στη βελτίωση της συνολικής ποιότητας ζωής σας. Η ορθοπεδική μας ομάδα συνεργάζεται στενά με άλλους επαγγελματίες υγείας, συμπεριλαμβανομένων φυσιοθεραπευτών και ειδικών διαχείρισης πόνου, για να εξασφαλίσει ολιστικά και εξατομικευμένα σχέδια θεραπείας. Στόχος μας είναι να ελαχιστοποιήσουμε τον πόνο, να μεγιστοποιήσουμε την κινητικότητα και να σας βοηθήσουμε να ανακτήσετε την ανεξαρτησία σας.

Εξατομικευμένα σχέδια θεραπείας για βέλτιστα αποτελέσματα

Κατανοούμε ότι οι ορθοπεδικές ανάγκες κάθε ασθενούς είναι μοναδικές. Γι' αυτό, στην Iassis Medical δίνουμε έμφαση στα εξατομικευμένα σχέδια θεραπείας. Οι ειδικοί ορθοπεδικοί μας αφιερώνουν χρόνο για να αξιολογήσουν διεξοδικά την κατάστασή σας, λαμβάνοντας υπόψη παράγοντες όπως το ιατρικό ιστορικό, τον τρόπος ζωής και τους στόχους θεραπείας. Προσαρμόζοντας την προσέγγισή μας στις συγκεκριμένες ανάγκες σας, μπορούμε να βελτιστοποιήσουμε τα αποτελέσματα και να σας βοηθήσουμε να επιτύχετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Συμπονετική φροντίδα καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού σας

Στην Iassis Medical, πιστεύουμε ότι η συμπονετική φροντίδα είναι εξίσου απαραίτητη με την τεχνική εξειδίκευση. Κατανοούμε τον αντίκτυπο που μπορεί να έχουν οι ορθοπεδικές παθήσεις στην καθημερινή σας ζωή και δεσμευόμαστε να σας υποστηρίζουμε σε κάθε σας βήμα. Η ορθοπεδική μας ομάδα, με αίσθημα ενσυναίσθησης, θα ακούσει προσεκτικά τις ανησυχίες σας, θα παρέχει σαφείς εξηγήσεις και θα προσφέρει καθοδήγηση σε όλη τη διαδικασία θεραπείας σας. Η άνεση και η ευεξία σας είναι οι ύψιστες προτεραιότητές μας.

 

 

 

 

Ανακαλύψτε την εξαιρετική γυναικολογική φροντίδα που παρέχεται από την ομάδα των έγκριτων γυναικολόγων μας στη Ζάκυνθο. Στην Iassis Medical, είμαστε αφοσιωμένοι στο να προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες γυναικολογίας που καλύπτουν τις μοναδικές ανάγκες κάθε γυναίκας. Με πολυετή εμπειρία και εξειδικευμένη τεχνογνωσία, οι γυναικολόγοι μας δεσμεύονται να παρέχουν συμπονετική και εξατομικευμένη φροντίδα.

Ολοκληρωμένη γκάμα γυναικολογικής Ιατρικής

Στην Iassis Medical, κατανοούμε ότι η υγεία των γυναικών περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα αναγκών. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το γυναικολογικό μας τμήμα προσφέρει μια ολοκληρωμένη σειρά υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένων των τακτικών ελέγχων, της προληπτικής φροντίδας και των διαγνωστικών αξιολογήσεων. Η ομάδα μας είναι εξοπλισμένη για να αντιμετωπίσει διάφορες γυναικολογικές ανησυχίες και να παρέχει κατάλληλες θεραπείες προσαρμοσμένες στις συγκεκριμένες ανάγκες σας.

Προσεκτική προσέγγιση και Εμπιστευτικότητα

Αναγνωρίζουμε ότι η γυναικεία υγεία είναι ένα ευαίσθητο θέμα. Στην Iassis Medical, δίνουμε προτεραιότητα στο απόρρητο και την εμπιστευτικότητα σας. Οι συμπονετικοί γυναικολόγοι μας δημιουργούν ένα ασφαλές και φιλόξενο περιβάλλον όπου μπορείτε να συζητήσετε ανοιχτά τις ανησυχίες σας, να κάνετε ερωτήσεις και να λάβετε εξατομικευμένες συμβουλές. Δεσμευόμαστε να διασφαλίσουμε ότι αισθάνεστε άνετα και υποστηριζόμενες καθ'όλη τη διάρκεια του γυναικολογικού σας θέματος.

Προηγμένες Διαγνωστικές Τεχνικές για Ακριβείς Εκτιμήσεις

Στην Iassis Medical, υιοθετούμε προηγμένες διαγνωστικές τεχνικές για να διασφαλίσουμε ακριβείς εκτιμήσεις της γυναικολογικής σας υγείας. Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις μας δίνουν τη δυνατότητα στους γυναικολόγους μας να πραγματοποιούν ολοκληρωμένες αξιολογήσεις με ακρίβεια και αποτελεσματικότητα.

Εξατομικευμένα σχέδια θεραπείας για βέλτιστα αποτελέσματα

Πιστεύουμε σε μια εξατομικευμένη προσέγγιση στη γυναικολογική φροντίδα. Οι γυναικολόγοι μας αφιερώνουν χρόνο για να κατανοήσουν τις μοναδικές σας περιστάσεις, το ιατρικό ιστορικό και τις ανησυχίες σας πριν αναπτύξουν προσαρμοσμένα σχέδια θεραπείας. Θα σας καθοδηγήσουμε στις διαθέσιμες επιλογές και θα σας προτείνουμε την καταλληλότερο σχέδιο δράσης για να επιτύχετε τα βέλτιστα αποτελέσματα.

Στην Iassis Medical, προσφέρουμε πλήρες φάσμα υπηρεσιών ΩΡΛ για να καλύψουμε τις προσωπικές σας ανάγκες. Από συνήθεις καθαρισμούς των αυτιών και τις εξετάσεις ακοής έως τις προηγμένες θεραπείες για παθήσεις των κοιλοτήτων, διαταραχές της φωνής και καρκίνους κεφαλής και τραχήλου, το Τμήμα ΩΡΛ είναι εξοπλισμένο για να χειρίζεται ευρύ φάσμα παθήσεων. Οι ειδικοί μας παραμένουν ενημερωμένοι με τις τελευταίες εξελίξεις στην φροντίδα ΩΡΛ, για να διασφαλίσουν ότι λαμβάνετε τις καλύτερες δυνατές θεραπευτικές επιλογές.

Συνεργατική και Ασθενο-κεντρική Προσέγγιση

Πιστεύουμε σε μια συλλογική προσέγγιση της φροντίδας ΩΡΛ, η οποία σας εμπλέκει ως ενεργό συμμετέχοντα στο ταξίδι της θεραπείας σας. Οι ειδικοί μας ΩΡΛ αφιερώνουν χρόνο για να ακούσουν τις ανησυχίες σας, να αξιολογήσουν διεξοδικά την κατάστασή σας και να αναπτύξουν εξατομικευμένα σχέδια θεραπείας που ευθυγραμμίζονται με τους στόχους και τις προτιμήσεις σας. Προσπαθούμε να παρέχουμε φροντίδα με επίκεντρο τον ασθενή, διασφαλίζοντας ότι είστε καλά ενημερωμένοι και ικανοί να λαμβάνετε τεκμηριωμένες αποφάσεις σχετικά με την υγεία σας.

Ολοκληρωμένη διάγνωση για Ακριβείς Εκτιμήσεις

Οι ακριβείς εκτιμήσεις είναι ζωτικής σημασίας για την ΩΡΛ φροντίδα. Στην Iassis Medical, χρησιμοποιούμε ολοκληρωμένες διαγνωστικές μεθόδους για την ενδελεχή αξιολόγηση της υγείας σας. Οι ειδικοί μας ΩΡΛ χρησιμοποιούν προηγμένα διαγνωστικά εργαλεία, συμπεριλαμβανομένων ακουολογικών αξιολογήσεων, ρινικής ενδοσκόπησης, λαρυγγοσκόπησης και απεικονιστικών μελετών. Αυτές οι ακριβείς αξιολογήσεις μας επιτρέπουν να αναπτύξουμε στοχευμένα σχέδια θεραπείας που αντιμετωπίζουν τη βασική αιτία παθήσεων του ΩΡΛ συστήματος.

Ανακαλύψτε εξαιρετικές υπηρεσίες γενικής ιατρικής στην Iassis Medical, στη Ζάκυνθο. Το Τμήμα Γενικής Ιατρικής μας δεσμεύεται να παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας για ασθενείς όλων των ηλικιών. Με μια ομάδα έμπειρων και συμπονετικών γενικών γιατρών, προσπαθούμε να παρέχουμε εξατομικευμένη φροντίδα που καλύπτει τις μοναδικές σας ανάγκες υγειονομικής περίθαλψης.

Ολοκληρωμένες Υπηρεσίες Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας

Στην Iassis Medical, προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών πρωτοβάθμιας περίθαλψης για να καλύψουμε τις διαφορετικές ανάγκες σας σε υγειονομική περίθαλψη. Από τις τακτικές εξετάσεις και την προληπτική φροντίδα μέχρι τη διαχείριση χρόνιων παθήσεων και μικρές χειρουργικές επεμβάσεις, οι γενικοί ιατροί μας είναι εξοπλισμένοι για να παρέχουν ολοκληρωμένη φροντίδα. Εστιάζουμε στην οικοδόμηση μακροχρόνιων σχέσεων με τους ασθενείς μας, δίνοντας έμφαση στα προληπτικά μέτρα και στην προορατική διαχείριση της υγείας σας.

Διαγνωστικά τελευταίας τεχνολογίας για ακριβείς εκτιμήσεις υγείας

Στην Iassis Medical, χρησιμοποιούμε διαγνωστικά εργαλεία και σύγχρονες τεχνολογίες, για να εξασφαλίσουμε ακριβείς εκτιμήσεις της υγείας σας. Το Τμήμα Γενικής Ιατρικής μας χρησιμοποιεί προηγμένες εργαστηριακές εξετάσεις, απεικονιστικές μελέτες και διαδικασίες για να βοηθήσει στη διάγνωση και τη διαχείριση διαφόρων καταστάσεων υγείας. Με ακριβή διάγνωση, μπορούμε να σας παρέχουμε έγκαιρες και στοχευμένες θεραπευτικές επιλογές.

Εξειδικευμένες Υπηρεσίες για Εξειδικευμένες Ανάγκες

Εκτός από τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες γενικής ιατρικής, προσφέρουμε επίσης εξειδικευμένες υπηρεσίες για την κάλυψη ειδικών αναγκών υγειονομικής περίθαλψης. Αυτές περιλαμβάνουν, ενδεικτικά, τις υπηρεσίες υγείας γυναικών, τις υπηρεσίες υγείας ανδρών, την παιδιατρική περίθαλψη, τις ταξιδιωτικές συμβουλές υγείας και τους ελέγχους υγείας. Στόχος μας είναι να παρέχουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών κάτω από μια στέγη, ώστε να σας διευκολύνει να έχετε πρόσβαση στη φροντίδα που χρειάζεστε.

Το Διαγνωστικό Ακτινολογικό τμήμα πραγματοποιεί όλο το φάσμα των συμβατικών ακτινολογικών εξετάσεων και μαστογραφιών. 

Ανακαλύψτε εξαιρετικής ποιότητας καρδιολογικές υπηρεσίες στην Iassis Medical. Το Καρδιολογικό μας Τμήμα είναι αφοσιωμένο στην παροχή ολοκληρωμένης φροντίδας για την πρόληψη, τη διάγνωση και τη θεραπεία ενός ευρέος φάσματος καρδιαγγειακών παθήσεων. Με μια ομάδα έμπειρων και υψηλής ειδίκευσης καρδιολόγων, δίνουμε προτεραιότητα στην καρδιαγγειακή υγεία και ευεξία σας.

Τα στελέχη του τμήματος Πλαστικής, Επανορθωτικής και Αισθητικής χειρουργικής παρέχουν τις υπηρεσίες τους σε όλες τις πτυχές της Πλαστικής Χειρουργικής, Επανόρθωσης και Αισθητικής ιατρικής.

Οι ακριβείς διαγνώσεις είναι ζωτικής σημασίας για αποτελεσματικές ιατρικές θεραπείες. Οι υπηρεσίες εργαστηριακών τεστ διαδραματίζουν ζωτικό ρόλο στην υποστήριξη των επαγγελματιών υγείας στη διαγνωστική διαδικασία. Παρέχοντας ολοκληρωμένα και αξιόπιστα εργαστηριακά αποτελέσματα, συμβάλλουμε στον εντοπισμό και την κατανόηση διαφόρων ιατρικών παθήσεων. Τα τεστ μας βοηθούν στην ανίχνευση λοιμώξεων, στην αξιολόγηση της λειτουργίας των οργάνων, στον εντοπισμό γενετικών δεικτών και στην παρακολούθηση της αποτελεσματικότητας της θεραπείας.

To τεστ PCR πρέπει να προγραμματιστεί 48 ώρες πριν από την πτήση, καθώς τα αποτελέσματα θα είναι έτοιμα έως και 24 ώρες μετά τη λήψη του δείγματος. 

Όλα τα πιστοποιητικά είναι στην αγγλική γλώσσα και πληρούν τις κρατικές απαιτήσεις. 

Τα αποτελέσματα του τεστ και του πιστοποιητικού μπορούν να αποσταλούν απευθείας σε εσάς αμέσως μόλις είναι έτοιμα, οπότε δεν απαιτείται να επιστρέψετε για τα αποτελέσματα.

Επικοινωνήστε μαζί μας και δώστε μας το όνομα του καταλύματός σας για να σας καθοδηγήσουμε στην πλησιέστερη κλινική μας.

Τα αποτελέσματα των Rapid Test είναι έτοιμα εντός 15 λεπτών και σας παρέχουμε πιστοποιητικό επιτόπου.

Όλα τα πιστοποιητικά είναι στην αγγλική γλώσσα και πληρούν τις κρατικές απαιτήσεις. 

Τα αποτελέσματα του τεστ και του πιστοποιητικού μπορούν να αποσταλούν απευθείας σε εσάς αμέσως μόλις είναι έτοιμα, οπότε δεν απαιτείται να επιστρέψετε για τα αποτελέσματα.

Επικοινωνήστε μαζί μας και δώστε μας το όνομα του καταλύματός σας για να σας καθοδηγήσουμε στην πλησιέστερη κλινική μας.

Στην IASSIS MEDICAL, εστιάζουμε πάντα στις ανάγκες σας, προσπαθώντας να παρέχουμε άμεσες και αποτελεσματικές ιατρικές και ασφαλιστικές υπηρεσίες, που ικανοποιούν τους πάντες.

Το πιο γρήγορο RT-PCR Fit To Fly Covid-19 τεστ! Κάντε εξετάσεις στο κατάλυμα σας ή σε ένα από τα ιατρικά μας κέντρα. Λειτουργούμε κλινικές σε όλα τα θέρετρα. Εγγυημένα αποτελέσματα τεστ, 5 λεπτά και τελειώσατε!

Τι είναι το Μοριακό RT-qPCR FIT2FLY Covid-19 Test;

Το τεστ PCR "Fit2Fly" είναι ένα τεστ νουκλεϊκού οξέος που χρησιμοποιείται για να πιστοποιήσει εάν πάσχετε αυτήν τη στιγμή από COVID-19.

Πολλές χώρες απαιτούν τώρα αρνητικό αποτέλεσμα test PCR ή Multiplex Reverse Transcription RT-q PCR swab με επιβεβαίωση ότι είστε σε θέση να πετάξετε για να σας επιτρέψει να επιβιβαστείτε στην πτήση σας ή να επιστρέψετε στη χώρα σας.

Το εργαστήριό μας έχει σχεδιαστεί ειδικά για να καλύψει τον τουριστικό τομέα της Ζακύνθου για τεστ COVID-19, που είναι προϋπόθεση εισόδου για αεροπορικές εταιρείες και χώρες. Κάθε τεστ πραγματοποιείται και παρουσιάζεται στην απαιτούμενη μορφή από τον εθνικό διαπιστευμένο οργανισμό και την κυβέρνησή σας.

Τα μεμονωμένα τεστ υποστηρίζονται από πιστοποιημένα αποτελέσματα δεδομένων, κλινική επικύρωση, κιτ επιβίβασης, κωδικό QR, σε έντυπη μορφή και e-mail. Οι κρατικές απαιτήσεις παρακολουθούνται καθημερινά και τηρούνται, ώστε να μπορείτε να ξεκουραστείτε και να απολαύσετε τις διακοπές σας.

Με αυτήν την υπηρεσία, θα μπορείτε να προγραμματίσετε βίντεο κλίσεις με τους γιατρούς μας και να συμβουλευτείτε διαδικτυακά για πλήθος ιατρικών θεμάτων, χωρίς να αφήσετε την άνεση του σπιτιού σας.

Έμπειροι και συμπονετικοί Επαγγελματίες Υγείας

Η ιατρική ομάδα της Iassis Medical αποτελείται από άριστα καταρτισμένους και έμπειρους επαγγελματίες, οι οποίοι είναι αφοσιωμένοι στην παροχή της καλύτερης δυνατής φροντίδας στους ασθενείς. Με επίκεντρο τη φροντίδα του ασθενή, η ομάδα της Iassis Medical αφιερώνει χρόνο για να ακούσει τους ασθενείς, να κατανοήσει τις ανάγκες τους και να συνεργαστεί μαζί τους για να αναπτύξει ένα εξατομικευμένο σχέδιο θεραπείας.

Frazer Twist-WilsonFrazer Twist-Wilson
08:51 10 Sep 23
Excellent service, covers fully on travel insurance. Fast service too
Nikola StojiljkovićNikola Stojiljković
12:22 02 Sep 23
Mitra MladenovicMitra Mladenovic
13:13 10 Aug 23
Beautiful clean place, amazing and kind stuff and help immediately 😀Thank you 😊
BorisBoris
19:00 13 Jul 23
I didn't have to wait long and the staff were super nice and accommodating. If there is a medical incident (I hope not), I can only recommend you this place😁
togii xtogii x
17:49 07 Jun 23
had an eye infection and the girls helped me so much. great staff and very friendly. ask for constantine and alexandra
Nikkii FoxxNikkii Foxx
07:46 02 Jun 23
Cannot recommend this medical centre enough,they are quick,kind and trustworthy also don't try and take your money they try so hard to help! The staff are so helpful & caring please use this medical for anything as the rest don't care just want as much monet as they can
Sue DarlingtonSue Darlington
15:59 24 Sep 22
Very helpful & so friendly Dr Evangelou and Eleytheria are really the best such good service on a Sunday while on holiday.
abiy hailemichaelabiy hailemichael
06:40 18 Sep 21
The reviews are unfair. The process was smooth and the nurse Angelica (or Angela, I can't remember lol) didn't cause any pain in my nose or mouth. €60 for a 24hr result PCR
js_loader

Το Όραμά μας

  • να προσφέρουμε βοήθεια, μέσω ιδιόκτητων και συνεργαζόμενων δομών, σε όλους τους ελληνικούς τουριστικούς προορισμούς
  • συνεργασία με όλες τις μεγάλες διεθνής ασφαλιστικές εταιρίες
  • εξέλιξη του ιατρικού τουρισμού στην Ελλάδα
elΕλληνικά